Get Adobe Flash player

Систем квалитета

 

Систем менаџмента квалитетом који је успоставила и примењује организација ИРИТЕЛ а.д. БЕОГРАД је у сагласности са стандардима:
SRPS ISO 9001:2015,
СОРС 9000/14,
SRPS ISO 14001:2015,
SRPS ISO 45001:2018 и
SRPS ISO/IEC 27001:2014.
Област сертификације: развој, производња, пројектовање и инжењеринг телекомуникационих и електронских уређаја и система. Сертификација извршена од стране МО Војна контрола квалитета.

Институт

INSTITUT IRITEL

Каталог

IRITEL KATALOG OTN/DWDM SDH/SONET WDM PDH MULTIPLEXER KONVERTORI RADIO ENERGETSKA ELEKTRONIKA.pdf (Srpski)

Логин форма

Посао

ИРИТЕЛ пружа шансу младим, образованим и талентованим стручњацима, као и искусним професионалцима из области телекомуникација, електронике, програмирања и пројектовања да постану део нашег кретивног тима.

ТРЕНУТНО СЛОБОДНЕ ПОЗИЦИЈЕ:

Ваш CV можете доставити на e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

HARDWARE R&D ИНЖЕЊЕР (JUNIOR, SENIOR, EXPERT)

SOFTWARE R&D ИНЖЕЊЕР (JUNIOR, SENIOR, EXPERT)

ИНЖЕЊЕР ЗА ОПТИЧКЕ СИСТЕМЕ (JUNIOR, SENIOR, EXPERT)

Ваш CV можете доставити на e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

САРАДНИК ЗА МЕХАНИКУ И ЕКИПИРАЊЕ

IRITEL SME Excellent Serbia

Сајмови

Међународни сајам наоружања и војне опреме - ПАРТНЕР 2021

На 10. Међународном сајму наоружања и опреме - ПАРТНЕР 2021 oд 11. до 14. октобра 2021. године у Београду, ИРИТЕЛ а.д. БЕОГРАД jе представиo својe уређаје из области телекомуникација, радио комуникација и енергетске електронике на штанду ЈУГОИМПОРТ СДПР-а.